NAZOVITE: 091/2305 922 | 091/5268 617 | 095 3841 008 | 01/4649 798

  • Radno vrijeme: Pon.- Pet.: 9:00-17:00

  • Broj telefona: 01/4649 798

  • Kontakt e-mail: info@eurokorekt.hr

POŠTOVANI, kako bismo Vam dali najbolju moguću kreditnu ponudu potrebni su nam određeni podaci. Popunjavanjem obrasca dobit ćemo kvalitetnu sliku o vašoj financijskoj situaciji pomoću koje ćemo vam pružiti kvalitetne informacije, savjete i pomoć. Iznimno je važno da podaci koje nam dajete budu što jednostavnije moguće točniji i potpuniji.

Mi smo tu za vas i što više podataka nam stavite na raspolaganje bolje ćemo vam pomoći. Ako smatrate da je vaša situacija komplicirana ili jednostavno želite direktnu komunikaciju, molimo vas da nas nazovete ili posjetite naš ured u Zagrebu - Ulica kralja Zvonimira 2.

Sva polja označena sa * obavezno popuniti!

rizici i uvjeti

NAPOMENA: Molimo da obavezno prije slanja online upitnika pročitate: UVJETI KORIŠTENJA I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA (GDPR)

+ POSREDOVANJE

POSREDOVANJE U STAMBENOM POTROŠAČKOM KREDITIRANJU

Društvo Eurokorekt grupa ovlašteno je od strane Ministarstva financija za potrošačko kreditiranje, kao i od strane Hrvatske narodne banke za stambeno potrošačko kreditiranje sukladno Zakonu o stambenom potrošačkom kreditiranju (ZSPK).

Postupak posredovanja u stambenom potrošačkom kreditiranju provodi se skukladno ZSPK-u

Informacije sukladno ZSPK:

  • Kreditni posrednik nije vezan za jednu, nego više kreditnih institucija i to: Privredna banka Zagreb d.d. i OTP banka Hrbatska.
  • Kreditni posrednik ne pruža savjetodavne usluge u smislu ZSPK
  • Kreditni posrednik NE naplaćuje naknadu za kreditno posredovanje u stambenom potrošačkom kreditiranju. (Naknada za uslugu kreditnog posredovanja iznosi 0,00 kuna uvećano za PDV.)
  • Potrošač može podnijeti pisani prigovor osobno na adresu Kreditnog posrednika ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te putem pošte na adresu: kralja Zvonimira 2 , 10000 Zagreb kao kreditnog posrednika ili slanjem e-maila na adresu poslovnih banaka.

Ako potrošač nije zadovoljan odgovorom kreditnog posrednika i/ili poslovne banke na njegov uloženi prigovor, može osim nadzornom tijelu, podnijeti pritužbu ili prijedlog za mirenje Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori ili bilo kojem centru za mirenje u Republici Hrvatskoj odnosno pokrenuti postupak alternativnog rješavanja domaćih i prekograničnih potrošačkih sporova u skladu sa zakonom kojim se uređuje alternativno rješavanje potrošačkih sporova pri nadležnom tijelu za alternativno rješavanje potrošačkih sporova – Centar za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb, e-mail: mirenje@hgk, mrežna adresa: http://www.hgk.hr/centar-za-mirenje/o-cetru-za-mirenje

Klijent je dužan od kreditnog posrednika dobiti Opće informacije o ugovoru o stambenom potrošačkom kreditu, kao i Personalizirane informacije (ESIS obrazac) potrebne za usporedbu ugovora o stambenim potrošačkim kreditima dostupnim na tržištu.

Zaštita potrošača

Klijent može zatražiti besplatni savjet u Savjetovalištima za zaštitu potrošača u Republici Hrvatskoj. Popis Savjetovališta je dostupan je na internet stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta RH.

Komplet usluga savjetovanja/posredovanja koje pružamo klijentima, a koje nas ujedno i razlikuju od konkurencije
•    besplatno savjetovanje i planiranje osobnih financija
•    pronalazak odgovarajućeg kredita iz široke ponude
•    izračun i provjera kreditne sposobnosti u koordinaciji sa predloženom bankom
•    ispunjavanje i prikupljanje dokumentacije i niza potvrda za podnošenje zahtjeva za kredit
•    kompletiranje, provjera i odnošenje zahtjeva za kredit u banku, koordinacija s bankom, izvještavanje klijenta o statusu predmeta
•    racionalizacija i konsolidiranje svih kreditnih obveza
•    priprema dokumentacije i savjetovanje pri kupnji i adaptaciji nekretnina
•    pomoć neurednim klijentima - reprogrami i zatvaranje prethodnih kredita, ovrha, dugova i blokada
•    postprodajni procesi: informiranje o uslugama banke; pomoć pri naplati; savjetovanje o pravima i obvezama prema banci
•    poslovi zastupanja pri ugovaranju osiguranja potrebnog za kredit (police se odrađuju u kompletu uz zahtjev za kredit)
•    odabir najpovoljnijeg osiguranja

 

 

+ UVJETI KORIŠTENJA (GDPR)

Eurokorekt grupa d.o.o. putem web stranice eurokorekt.hr može prikupljati osobne podatke korisnika web stranica samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Eurokorekt grupi d.o.o. ili ih ostavi putem web stranice eurokorekt.hr. Eurokorekt grupa se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika web stranice eurokorekt.hr.

Odgovorna osoba i pravo na ljudsku intervenciju
Odgovorna osoba za prikupljanje i obradu osobnih podataka u Eurokorekt grupi je Robert Taslak, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kontakt telefon: 0981688837.

Razlog prikupljanja i obrade podataka
Eurokorekt grupa će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti za što kvalitetnije pružanje svih usluga web stranice eurokorekt.hr na zadovoljstvo korisnika. Razlozi prikupljanja podataka: utvrđivanje potrebe korisnika, a sve vezano za kreditne modele za koje Eurokorekt grupa d.o.o. ima pravo posredovanja,
pronalazak najpovoljnije kreditne ponude a sve u skladu sa potrebama i zahtjevima korisnika,
produženje osigurateljnih programa,informiranje o novostima s tržišta kredita, osiguranja i štednje, te drugih financijskih proizvoda, unaprjeđenje usluge, unaprjeđenje funkcionalnosti web stranica.

Podaci koji se prikupljaju, putem internet stranice prikuplja se:
1. Osobni podaci
2. Kontakt podaci
3. Podaci o zaposlenju i primanjima
4. Podaci o poslodavcu
5. Podaci o kreditnoj povijesti
6. Podaci o zaduženjima, jamstvu i sudužništvu
7. Podaci o nekretnini
8. Podaci o depozitima, osiguranju i štednji

Načini prikupljanja podataka
• putem upisnih formi za newsletter i općenite upite na eurokorekt.hr
• putem kreditnog upitnika na eurokorekt.hr
• osobnim kontaktom licenciranih zaposlenika u registriranim uredima Eurokorekt grupe d.o.o.

Privola
Klijent prilikom slanja prijave za proizvod, akciju ili opći upit, izričito izjavljuje da je Eurokorekt grupi d.o.o. dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke te izričito daje privolu da se istima koristi u skladu sa zakonom i ovim Općim uvjetima korištenja.
Klijent prilikom slanja kreditne aplikacije/kreditnog upitnika/kreditnog obrasca/prijave proizvoda izričito izjavljuje da je Eurokorekt grupi d.o.o. dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke (uključujući JMBG, OIB i ostale osobne podatke) te izričito dozvoljava da se istima koristi u cilju nedvojbene identifikacije klijenta i zaštite osobnih imovinskih interesa prilikom posredovanja između odabrane institucije (banke, štedionice, stambene štedionice, dobrovoljnog mirovinskog fonda, investicijskog fonda, leasing društva, faktoring društva, i sl.) i klijenta.
Podaci su dani u svrhu provjere mogućnosti realizacije kredita, otvaranja tekućeg računa, realizacije kreditne kartice ili drugog proizvoda, ugovaranja osiguranja ili štednje, što može uključivati i prosljeđivanje osobnih podataka partnerskim tvrtkama/vjerovnicima koje su neophodne za realizaciju obveza ugovorenih između Klijenta i odabrane institucije, u skladu sa pozitivnim propisima.
Korištenjem stranica eurokorekt.hr i ostavljanjem svojih osobnih podataka klijent izričito dozvoljava Eurokorekt grupi d.o.o. da osobne podatke može koristiti u svojim evidencijama ili bazama podataka, te da se klijentu može obraćati dostupnim komunikacijskim kanalima (npr. telefon, sms, e-mail, pisano i sl.), u svrhu obavijesti o obvezama prema ugovoru za koje je posredovao ili za obavijesti o novim uslugama i proizvodima. Adresa elektronske pošte koju korisnik/klijent upiše na formular na stranici eurokorekt.hr neće se prosljeđivati trećim osobama, niti će se koristiti za slanje neželjene pošte (spam). Korisnik je suglasan te daje Eurokorekt grupi d.o.o izričito pravo na slanje obavijesti vezanih uz novosti o proizvodima i uslugama na spomenutu adresu elektronske pošte.
Eurokorekt grupa se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika, osim u slučaju kada je to nužno kako bi Eurokorekt grupa ispunila zakonske obveze ili obveze koje pred nju stave ovlaštena tijela, kako bi postupila u skladu s Općim uvjetima korištenja ili zaštitila svoja prava ili kako bi zaštitila sigurnost i prava javnosti ili drugih korisnika, a koja bi mogla biti povrijeđena ili narušena. Eurokorekt grupa zadržava pravo proslijediti osobne podatke eventualnom pravnom slijedniku ili pravnoj osobi na koju bi prenijela sva svoja prava i obveze.

Pravo na opoziv privole
Isto tako, klijent ima pravo povući privolu, a isto mu je omogućeno slanjem elektronske pošte direktno na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili stupanjem u kontakt s odgovornom osobom za obradu podataka u Eurokorekt grupi d.o.o.
Pravo na pristup i ispravak podataka
Zahtjev za ažuriranjem ili ispravak podataka može se poslati na slijedeću adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odgovornost korisnika
Korištenjem web stranica eurokorekt.hr preuzimate odgovornost za podatke koje dajete. Strogo je zabranjena zlouporaba tuđeg identiteta na bilo koji način, lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe.
Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom, te Eurokorekt grupa d.o.o. i web stranica eurokorekt.hr ne odgovaraju za sigurnost i privatnost takvih poruka.
SSL certifikat i sigurnost protoka informacija
Eurokorekt grupa d.o.o. poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama i na putu do njenih baza, a najvažnija je instaliranje SSL protokola (https://). Izvan svega navedenog, Eurokorekt grupa d.o.o. i web stranice Eurokorekt grupe ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih osoba, problema sa sustavom i/ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje Eurokorekt grupa ne može utjecati.

Upotreba kolačića (cookie)
Eurokorekt grupa na svojoj stranici eurokorekt.hr koristi kolačiće. (Cookie) Kolačić je kratak tekst koji vašem pregledniku (browser) šalje WEB lokacija koju ste posjetili s ciljem da toj WEB lokaciji pomogne upamtiti informacije o vašem posjetu. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom. Eurokorekt grupa d.o.o kolačiće koristi samo da bi znala odakle ste došli na stranice eurokorekt.hr i za koje ste proizvode bili zainteresirani s ciljem izrade što bolje statistike posjeta i isplativosti marketinških kampanja. Kolačići nisu vezani za vaše ime i prezime niti za vašu IP adresu a vezani su isključivo za vaš internet preglednik. Brisanjem povijesti pregledavanja mogu se obrisati i Kolačići iz preglednika. Vaša je privatnost i dalje 100% zajamčena jer Eurokorekt grupa d.o.o. nikada ne zna niti pokušava saznati tko ste vi osobno.

Odricanje od odgovornosti
Web stranice Eurokroekt grupe sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet sjedišta kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Eurokorekt grupa d.o.o. i web stranica eurokorekt.hr nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet sjedištima te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet sjedištima koji su kreirani od strane trećih osoba.
Eurokorekt grupa d.o.o. i web stranice eurokorekt.hr, do maksimalne zakonom dopuštene mjere, izuzimaju se od bilo kakve odgovornosti i ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati korištenjem web stranice eurokorekt.hr ili je na bilo koji način uz to vezana, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranice eurokorekt.hr te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja web stranice eurokorekt.hr.
Eurokorekt grupa d.o.o. poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama. Izvan svega navedenog, Eurokorekt grupa i web stranice eurokorekt.hr ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih, problema sa sustavom i/ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje Eurokorekt grupa d.o.o. ne može utjecati.

Eurokorekt grupa d.o.o. te web stranice eurokorekt.hr ne mogu snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na Internet sjedištima trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s Eurokoret grupom d.o.o. ili web stranicama eurokorekt.hr, niti podupiranja takvih Internet sjedišta od strane Eurokorekt grupe d.o.o. ili web stranica eurokorekt.hr. Eurokorekt grupa d.o.o. i web stranice eurokorekt.hr mogu sadržavati veze prema drugim Internet sjedištima, ali ne odgovaraju za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću web stranica eurokorekt.hr na taj način.
Eurokorekt grupa d.o.o. ne jamči da neće biti pogrešaka i/ili da će web stranice eurokorekt.hr funkcionirati bez prekida i u svakom trenutku. Web stranice eurokorekt.hr povremeno mogu biti nedostupne zbog različitih tehničkih poteškoća.
Komentari trećih osoba objavljeni na web stranicama eurokorekt.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika web stranica. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Općih uvjeta korištenja.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama na adresi Ulica kralja Zvonimira 2, 10000 Zagreb, pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.
Prigovor također možete poslati putem pošte na istu adresu ili putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odnosno na broj faxa 014552155. Eurokorekt grupa d.o.o. će odgovoriti na sve prigovore najkasnije 15 dana nakon njihova primitka.

 

+ UVIJETI I RIZICI

Rizici koji mogu nastupiti kod osoba tj. dužnika koji podižu kredit kod banke mogu se podijeliti na objektivne koji nastaju kao posljedica promjena na tržištu i subjektivne koji nastaju kao posljedica promjena financijske situacije kod zajmoprimca.

Pod objektivnim rizicima kod uzimanja kredita smatraju se prije svega kamatni rizik koji postoji kod kredita s promjenljivom kamatnom stopom i valutni rizik koji postoji ukoliko se kredit podiže u valuti koja je različita od valute u kojoj se prima dohodak, odnosno neka druga vrsta prihoda.

Tako slabljenje kune u odnosu na euro može dovesti do otežanog vraćanja kredita ukoliko je kredit plasiran sa euro valutnom klauzulom, a plaća se prima u kunama. Uvijek treba uzeti u obzir i kamatni rizik jer ako se kredit uzima na dugačak rok kamatna stopa koja izgleda povoljno može se promijeniti u vrlo nepovoljan kredit.

Uvijek preporučamo da se kredit uzima uz fiksnu kamatnu stopu ukoliko je to moguće.

Druga vrsta rizika nastaje uslijed promjene životnih okolnosti, kao što su gubitak posla ili bolest oslijed kojih osoba koja je podigla kredit može doći u neugodne situacije posebno ukoliko su nekretnine u kojima živi instrument osiguranja vraćanja kredita.

U našem radu nastojimmo klijente kvaliteno savjetovati i trudimo se ponuditi kreditna rješenja gdje su rizici za dužnika svedeni na najnižu moguću razinu. Uvijek se trudimo ishoditi kredite u kunama bez valutne klauzule i uz fiksnu kamatnu stopu.

Adresa

Ul. kralja Zvonimira 2 - 10 000 Zagreb.

091 2305 922

091/5268 617

095 3841 008

01/4649 798

Pon - Pet: 9:00 - 17:00

Onama

Eurokorekt Grupa d.o.o.
OIB: 32197432703
Račun br. 3524020061100665091
Temeljni kapital od 20 000 kn uplaćen u cijelosti. Tvrtka upisana u registar trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-13|20683-2

Licenca

Gdje smo

Copyright 2018 EUROKOREKT GRUPA D.O.O. - Sva prava pridržana.